قدم گذاشتن در هر وادی نیازمند آگاهی است. بدون دانستن الفبای موضوع، نمیتوان در دلش تاختوتاز کرد و پیش رفت.
حتماً برایتان پیش آمده که گاهی در نشر بعضی اخبار یا اطلاعات تردید کنید، چون از صحت و درستی آنها مطمئن نیستید. اما آیا مجاز هستیم خبر غلط را اگرچه با نیت و هدف درست، به گوش مردم برسانیم؟
قدم گذاشتن در هر وادی نیازمند آگاهی است. بدون دانستن الفبای موضوع، نمیتوان در دلش تاختوتاز کرد و پیش رفت.دنیای رسانه هم با تمام گستردگی و تنوعش بایدها و نبایدهای خود را دارد؛ هم برای اهالی رسانه و هم برای کسانی که صرفاً کاربرانش محسوب میشوند. بایدها و نبایدهایی که تشخیص درست و غلط را برای اصحاب رسانه راحت و وجدانشان را آسوده میکند؛ و از طرفی به مخاطبان اطمینان خاطر میدهد که رسانهٔ موردمراجعهشان بر چه اعتقادی و با چه اصولی قلم میزند و محتوا تولید میکند.حتماً برایتان پیش آمده که گاهی در نشر بعضی اخبار یا اطلاعات تردید کنید، چون از صحت و درستی آنها مطمئن نیستید. گاهی هم مطمئنید خبر غلط است؛ با این حال تصور میکنید انتشار همان خبر غلط میتواند برای کشور و نظام مفید باشد. در این شرایط کار درست و وظیفهٔ شرعی چیست؟ آیا مجاز هستیم خبر غلط را اگرچه با نیت خدمت و هدف درست، به گوش مردم برسانیم؟ آیا هدف وسیله را توجیه میکند؟اجازه بدهید اینطور بپرسیم که «آیا میتوان اطلاعاتی که نسبت به عدم صحت آن یقین داریم اما فرض صحت آن را برای نظام مفید میدانیم منتشر کنیم؟» پاسخ را در استفتا از رهبر گرانقدر انقلاب بخوانید.
در این صفحه احکام فعالیت رسانهای را از دیدگاه رهبر انقلاب و بنا به استفتائات ایشان بررسی میکنیم. این احکام با همکاری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیهالسلام تهیه شده است.ما در این صفحه پاسخ به سؤالات مخاطبان و استفتائات درخواستی در حوزهٔ مسائل رسانه را نیز پیگیر خواهیم بود.درستی آنها مطمئن نیستید. اما آیا مجاز هستیم خبر غلط را اگرچه با نیت و هدف درست، به گوش مردم برسانیم؟
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://tabrizimnews.ir/?p=3907
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تبریزیم نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.