محمدباقر قالیباف، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اساس ما در کار موقع انتخاب افراد و آدمها شایسته سالاری و شایسته گزینی است.
به گزارش تبریزیم نیوز، محمدباقر قالیباف، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «بدون تعارف» در شبکه دوم گفت: «وقتی به مجلس یازدهم آمده بودم، تقریبا ۲۰ ماه از عمر دولت قبل مانده بود و در آنجا تاکید کردم که دولت را وادار به کار خواهم کرد؛ اما بعد از گذشت زمان مشخص شد در عمل این اتفاق رخ نمیدهد. وقتی اساس کار و جوهره کار اشکال دارد و مدیریت قوی و جدی برای آن نیست، امکان تحقق اهداف وجود ندارد و این نقد برای خودم وجود دارد.»
قالیباف درباره دیگر سوال مجری مبنی بر اینکه اگر پیروز انتخابات شوید، در ۶ ماه نخست چه گروه یا گروههایی به عملکرد شما نقد وارد خواهند کرد، اظهار داشت: «از آنجا که شایسته گزینی و شایسته سالاری اساس تصمیم من در کار است، فکر میکنم در ۶ ماه نخست مورد نقد بعضی از دوستان، گروهها و افراد باشم که در انتخابها به ما گله داشته باشند.»
قالیباف درباره فهرست اموال خود و خانوادهاش توضیح داد: «این موضوع حق مردم و قانون است؛ بر همین اساس بنده جزء مسئولانی بودم که همان فهرست اموالی که به قوه قضاییه دادم، همان لیست اموال را به مردم اعلام کردم. البته فهرست اموال من دستاویز برخی از جریانات سیاسی و افراد سیاسی باز شد ولی هیچ موقع وارد حاشیهها نمیشوم. مگر میشود قوه قضاییه این اموال را بگیرد و رسیدگی نکند؛چرا که هر بار که دوره تغییر میکند باید زیاد و کم آن را به قوه قضاییه اعلام کنیم.»
قالیباف در پاسخ به این که مردم درباره شما چی فکر میکنند و چه ویژگی از شما در ذهن مردم برجسته است؟ گفت: «مردم اینگونه من را می شناسند من مدیری هستم که وعده می دهم و سر وعده های خود هستم مسئولیت پذیر هستم هر جا اشکالی باشد منتقل میکنم.»
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: «در طول ۱۲ سال شهرداری تهران هر جا کلنگ افتتاح زدم، یک زمانبندی گذاشتم هیچ مدیری از این کارها در کشور نکرده است در هر پروژهای انجام دادیم مردم من را اینگونه می شناسند من پایبند هستم و دین خود را ادا کنم.»
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره اینکه آیا اختیارات کافی قانونی برای ریاست جمهوری دارد؟ اظهارداشت: «من معتقدم وقتی مدیریت قوی نیست و به حضور مردم در صحنه برای کمک به کار و فرصت برای مردم فراهم نمی کنیم ضعف ایجاد میشود، بهانه تراشی و بهانه جویی را شاهد هستیم و حاضر نیستیم بپذیریم که بی عرضهایم.»
وی تاکید کرد: «بدون تعارف بیعرضگی در برخی از کارها باعث بروز مشکلات میشود، باید با یک مدیریت قوی و خرد جمعی و تصمیمسازی مشکلات و موانع را برطرف کنیم. آیا می توانیم بدون نظر ذینفع تصمیمگیری کرد؟ این اشتباه است و معتقدم اختیار به حد کافی وجود دارد و نکته مهم این است کسانی که بهانهتراشی میکنند به این خاطر است که مردم و نخبگان را حذف میکنند.»