سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-05-13
تبلیغات
کد خبر: 5753 |
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳ |
191 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

به‌طور معمول اکثر ما ایرانی‌ها برای پذیرایی در ایام عید، خرید شیرینی خشک را به شیرینی تر، ترجیح می‌دهیم زیرا مدت‌زمان ماندگاری‌شان بیشتر است.

روش‌های تازه نگه داشتن شیرینی خشک

به‌طور معمول اکثر ما ایرانی‌ها برای پذیرایی در ایام عید، خرید شیرینی خشک را به شیرینی تر، ترجیح می‌دهیم زیرا مدت‌زمان ماندگاری‌شان بیشتر است. با این‌حال، شیرینی خشک نیز بعد از یک مدت ممکن است تازگی خود را از دست بدهد و به اصطلاح، بیات شود. برای پیشگیری از این اتفاق، توصیه می‌‌کنیم که روش‌های نگهداری از شیرینی خشک برای تازه نگه داشتن آن را که در ادامه می‌گوییم، امتحان کنید.

تازه نگه داشتم شیرینی خشک

۱. نگهداری شیرینی خشک در ظرف درب‌دار

همان‌طور که در بالاتر هم گفتیم، در معرض هوا قرار گرفتن شیرینی‌ها باعث خشک شدن و همچنین تغییر کردن مزه ‌آن‌ها می‌شود. بنابراین بهترین کار این است که شیرینی‌ها را در یک ظرف دربسته قرار دهید تا در مجاورت هوا، قرار نگیرند. حتی اگر شیرینی‌ها را داخل یخچال هم نگهداری می‌کنید، باز بهتر است که از یک ظرف درب‌دار استفاده کنید؛ زیرا شیرینی‌ها، بوی مواد غذایی دیگر را به‌سرعت جذب می‌کنند.

دیدنی‌ها

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

۲. قرار دادن کاغذ روغنی، مابین شیرینی‌ها

قرار دادن کاغذ روغنی بین شیرینی‌ها، روشی ساده و در عین حال بسیار موثر برای حفظ کیفیت و تازگی آن‌هاست. این کار از چسبیدن شیرینی‌ها به یکدیگر، به‌خصوص شیرینی‌های مرطوب یا آعشته به شربت، جلوگیری می‌کند. در نتیجه، هنگام سرو یا جدا کردن شیرینی‌ها، شکل ظاهری آن‌ها حفظ می‌شود. علاوه بر این، کاغذ روغنی مانع از انتقال رطوبت و طعم بین شیرینی‌های مختلف می‌شود و همین امر باعث می‌شود که هر شیرینی طعم و بافت منحصر به فرد خود را حفظ می‌کند.

این روش به‌ویژه برای نگهداری از شیرینی‌های خانگی یا شیرینی‌هایی که در حجم زیاد تهیه می‌شوند، بسیار کاربردی است.

خواندنی‌ها

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای

طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای

۳. استفاده از نان، کرفس یا برنج برای تازه نگه داشتن شیرینی خشک

یک روش قدیمی برای تازه نگه داشتن شیرینی خشک مثل شیرینی کشمشی و شیرینی نارگیلی، قرار دادن یک تکه نان یا چند ساقه کرفس یا مقدار کمی برنج در کنار شیرینی‌هاست. این مواد، رطوبت موجود در محیط را جذب کرده و از نرم شدن یا خمیر شدن شیرینی‌ها جلوگیری می‌کنند. البته توجه داشته باشید که این مواد باید به‌طور مرتب تعویض شوند تا هم رطوبت جذب شده را مجددا به شیرینی‌ها منتقل نکنند و هم اینکه کپک نزنند.

۴. نگهداری شیرینی خشک در یخچال

یک روش رایج برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت شیرینی‌ها، به‌ویژه در آب و هوای گرم و مرطوب، نگهداری از شیرینی‌ها در یخچال است. سرمای یخچال، سرعت فساد و تغییر بافت شیرینی‌ها را کاهش می‌دهد و از رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها جلوگیری می‌کند.

البته باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که رطوبت موجود در یخچال، خودش می‌تواند باعث نرم شدن برخی از شیرینی‌های خشک شود. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است شیرینی‌ها را در ظروف دربسته یا کیسه‌های پلاستیکی محکم نگهداری کنید. همچنین قبل از سرو کردن شیرینی‌های نگهداری شده در بخچال، باید برای مدتی شیرینی‌ها را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند و بافت اصلی خود را بازیابند.

نکته‌ی مهم دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که به هیچ‌ وجه، شیرینی‌ها را در کنار مواد غذایی دیگر قرار ندهید، زیرا به‌راحتی بو را جذب می‌کنند.

دیدنی‌ها

طرز تهیه برشتوک شکلاتی

طرز تهیه برشتوک شکلاتی

۵. قرار دادن جعبه شیرینی خشک نایلون

نایلون با جلوگیری از نفوذ رطوبت به شیرینی‌ها، از نرم یا خمیر شدن‌ شیرینی‌ها جلوگیری کرده و به حفظ تازگی و تردی آن‌ها کمک می‌کند. این روش به‌ویژه در مناطق مرطوب یا هنگام نگهداری شیرینی‌ها در یخچال، بسیار کاربردی است. بهتر است که از کیسه‌های نایلونی ضخیم‌تر یا کیسه‌های زیپ‌دار استفاده کتید و قبل از بستن نایلون، هوای اضافی داخل آن را خارج کنید.

روش‌های تازه نگه داشتن شیرینی تر

شیرینی تر معمولا عمر کوتاه‌تری نسبت به شیرینی خشک دارد. اما این شیرینی‌ها را هم می‌توان با چند ترفند ساده که در ادامه می‌گوییم، برای مدت زمان بیشتری، تازه نگه داشت.

تازه نگه داشتن شیرینی تر

نگهداری از شیرینی تر در یخچال

شیرینی تر را می‌توانید برای مدت زمان ۲ تا ۳ روز به‌صورت تازه و با کیفیت داخل یخچال نگهداری کنید. فقط باید دقت داشته باشید که دمای مناسب جهت نگهداری از شیرینی تر داخل یخچال، یک تا ۴ درجه سانتی‌گراد است. همچنین، از آنجایی‌که شیرینی تر جاذب قوی بوی مواد غذایی است، حتما آن‌ها را داخل یک ظرف دربسته و در یک طبقه‌ی مجزا از سایر مواد غذایی، قرار دهید.

دیدنی‌ها

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

نگهداری از شیرینی تر داخل فریزر

برای نگهداری طولانی‌مدت شیرینی‌ تر، فریزر بهترین گزینه است. برای این منظور، هر شیرینی را به‌طور جداگانه در پلاستیک فریزر یا ظرف دربسته قرار دهید و سپس به آرامی در فریزر بچینید تا از خرد شدن آن‌ها جلوگیری شود. با این روش، می‌توانید شیرینی تر را به مدت ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید. برای مصرف شیرینی‌ها فریز شده، چند ساعت قبل از سرو، شیرینی را از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا به تدریج یخ آن باز شود و از تغییر بافت آن جلوگیری شود.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تبریزیم نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید